Informatii despre deliciile noastre..
Pentru ca este important sa stiti ce anume consumati cand cumparati ceva dulce de la Atelier mai jos gasiti informatii despre continutul produselor noastre. Este foarte important de retinut ca toate produsele noastre sunt fabricate in deplina siguranta alimentara, in conformitate cu normele in vigoare. De asemenea, pentru cei care au anumite alergii, este FOARTE IMPORTANT de stiut ca produsele noastre contin sau pot contine: lapte si produse lactate (unt, smantana, iaurt), migdale si faina de migdale, alune, nuci, gluten din faina si albus de ou.
◦ Macarons: faina de migdale, zahar, albus de ou.
Umplutura pentru macarons: ciocolata italiana alba sau ciocolata belgiana neagra 55% cacao, frisca naturala, smantana 32% grasime, fructe (bace sau nucifere), plante aromatice, extracte naturale de fructe.
◦ Meringue: zahar, albus de ou, colorant natural.
◦ Pavlova: zahar, albus de ou, otet din vin, faina de porumb.
◦ Biscuiti (cookies): faina, sare de mare, unt, zahar si zahar brun, oua, vanilie de Madagascar.
Umplutura pentru biscuiti: ciocolata belgiana neagra 55% cacao, nuci, migdale, cacao, fructe de padure deshidratate, levantica, scortisoara, miere, unt de arahide.
◦ Briose (muffins): unt, zahar, faina de migdale, faina, branza proaspata (urda), oua, ciocolata italiana alba sau ciocolata belgiana neagra 55% cacao, nuca, zmeura sau afine.
◦ Cupcakes: faina, unt, zahar, oua, lapte proaspat de vaca, vanilie Bourbon.
Topping pentru cupcakes: frisca naturala, smantana 32% grasime, ciocolata belgiana neagra 55% sau ciocolata italiana alba, ornamente din zahar.
◦ Ciocolata de casa: unt, unt de cacao, apa, cacao, zahar, lapte praf, nuci, alune, fistic.
◦ Tarte: faina, unt, ulei de floarea soarelui rafinat la rece, apa, zahar, sare.
◦ Tiramisu: piscoturi, espresso, oua, zahar, branza mascarpone italiana.
◦ Blaturi pentru tort: zahar, oua, apa, unt, ulei, faina, cacao.
◦ Creme pentru tort: crema de patiserie (galbenus de ou, zahar, vanilie Madagascar, lapte proaspat, putina faina si amidon natural din cartof), crema de unt (unt, zahar, ou, vanilie, fructe), mousse-uri (frisca naturala, fructe, ciocolata italiana alba sau ciocolata belgiana neagra 55% cacao, vanilie)
◦ Alba ca Zapada: ulei, zahar, oua, lapte, faina, unt, crema de lamaie, frisca naturala.
◦ Noir: biscuit Digestive, unt, ciocolata belgiana neagra 55%, frisca naturala, lapte proaspat de vaca, extract natural de menta, fructe.
◦ Krem: oua, zahar, frisca naturala, lapte proaspat de vaca, faina, unt, vanilie Madagascar, ciocolata belgiana neagra 55%, capsuna.
◦ Tosca: albus de ou, zahar, seminte de mac, nuca de cocos, faina, lapte proaspat de vaca, unt, vanilie Bourbon, ciocolata belgiana neagra 55%, biscuiti, espresso.
Crema noastra de patiserie (crema folosita la umplerea eclerurilor, tartelor si cremsnitului) contine galbenus de ou, zahar, vanilie de Madagascar, lapte proaspat, putina faina si amidon natural din cartof iar ocazional poate contine fructe de padure sau fructe exotice, migdale sau ciocolata belgiana neagra 55% cacao.
* culoarea galbena si uneori portocalie a cremei de pastiserie este data NUMAI de culoarea galbenusurilor de casa pe care le folosim. Zero coloranti, Zero prafuri!
Pe langa ingredientele enumerate mai sus trebuie sa va reamintim ca fiecare produs care iese din bucataria noastra contine dragoste si pasiune adaugate in cantitati nelimitate.
Pentru orice alte informatii referitoare la ingredientele pe care le folosim in produsele noastre nu ezitati sa luati legatura cu noi, vom fi bucurosi sa va raspundem la intrebari. Va multumim.